Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν είναι… άσπρο μαύρο. Είναι εμείς κατά του ρατσισμού»

Μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του ρατσισμού, με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και το παγκόσμιο αντιρατσιστικό κίνημα.

«Δεν είναι… άσπρο μαύρο. Είναι εμείς κατά του ρατσισμού» | to10.gr

Δεν υπάρχει κανείς που να είναι… αμέτοχος. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ομάδα, που να θεωρεί ότι δεν την αφορά το γεγονός. Κι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος, απέναντι στο παγκόσμιο κίνημα κατά του ρατσισμού, που έχει εκδηλωθεί με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, έστειλε το μήνυμα. Ένα μήνυμα, που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Ένα μήνυμα, που πρέπει όλοι να στείλουμε, καθώς όλοι έχουμε υποχρέωση να σταθούμε απέναντι σε φαινόμενα ρατσισμού. Ειδικά όσοι ασχολούμαστε με τον έναν ή άλλον τρόπο με τον μπάσκετ, άθλημα στο οποίο δεκαετίες τώρα έχουν πέσει τα… τείχη, έχουν εξαφανιστεί οι νοσταλγοί ρατσιστικών ιδεών. Κι οι λίγοι που απέμειναν έχουν χαρακτήρα δακτυλοδεικτούμενου «χαζού του χωριού».

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των social media, έφτασε παντού. Κι είναι σημαντικό ομάδες αυτού του βεληνεκούς, με χιλιάδες οπαδών, να δείχνουν την αποστροφή τους σε αυτά τα φαινόμενα, να τα καταδικάζουν δίχως δεύτερη σκέψη, δίχως μισόλογα κι αστερίσκους.