«Παναθηναϊκός και Μακάμπι ενδιαφέρονται για τον Ντέκερ»

«Παναθηναϊκός και Μακάμπι ενδιαφέρονται για τον Ντέκερ»

Ο Σαμ Ντέκερ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά και της Μακάμπι.

Ο Σαμ Ντέκερ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, μετά από έναν χρόνο παρουσίας και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να βρει συμβόλαιο στη Euroleague.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης των Ρόκετς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Eurohoops, o Παναθηναϊκός και η Μακάμπι είναι οι δυο ομάδες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τον Αμερικανό, όμως ακόμα το τριφύλλι περιμένει να δει τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον των Καλάθη, Φριντέτ και Τζόνσον, που έχουν «βαριά» συμβόλαια και λογικά θα αποχωρήσουν.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ντέκερ, όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του, έχει εναλλακτική τον Ντεσόν Πιέρ της Σάσαρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέκερ είχε 13,1 πόντους (με 70% στο δίποντα, αλλά 30% από το τρίποντο) και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 παιχνίδια του Eurocup, παίζοντας 27 λεπτά ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ