Κινείται και για τον Πάντερ η Αρμάνι

Κινείται και για τον Πάντερ η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη φέτος, καθώς μετά τους Χάινς, και Ντιλέινι είναι έτοιμη να κινηθεί και για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι η πιο ενεργή ομάδα στην Ευρώπη, καθώς κινείται σε όλα τα μέτωπα προκειμένου να ενισχυθεί και να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νέα σεζόν την Euroleague.

Οι Ιταλοί έχουν τρελάνει όλη την Ευρώπη με τα «μπαμ» που εξαπολύουν, καθώς μετά την απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι και του Κάιλ Χάινς, θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Κέβιν Πάντερ.

Σύμφωνα με την «Walla!», ο Κέβιν Πάντερ έχει προστεθεί στη λίστα του Ετορε Μεσίνα ως συμπληρωματική λύση για την περιφέρεια των Μιλανέζων, που η αλήθεια είναι ότι γίνεται πανίσχυρη με τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι.

Όσον αφορά τον Πάντερ αυτός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αρμάνι, υπό την καθοδήγηση του Ετόρε Μεσίνα. Ο 27χρονος γκαρντ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έμεινε πολύ και την ολοκλήρωσε στον Ερυθρό Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάντερ είναι στη λίστα της Αρμάνι, μαζί με παίκτες όπως ο Ντατόμε, ο Μπελινέλι, αλλά και αρκετοί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ