Κόπονεν : «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλες ήττες»

Κόπονεν : «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλες ήττες»

Ο Πέτερι Κόπονεν τόνισε πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και επισήμανε πως οι μπλαουγκράνα δεν έχουν περιθώριο για ήττες.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σχετική άνεση του Παναθηναϊκού, όμως η αυριανή (11/1) αναμέτρηση των Μπλαουγκράνα κόντρα στους Πράσινους δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Πέτερι Κόπονεν.

Ο Φινλανδός γκαρντ αναφέρθηκε κυρίως στην βελτίωση που έχει επιδείξει το Τριφύλλι στο αγωνιστικό κομμάτι στα τελευταία παιχνίδια, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώριο για άλλες ήττες αν θέλει να «προλάβει» το τρένο της οκτάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόπονεν:

«Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο και ιδιαίτερα τα εκτός έδρας. Εκτός αυτού, ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό που έχουμε και θα πάμε για τη νίκη.

Είχαμε νικήσει εύκολα στο πρώτο ματς, αλλά από τότε ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ και θα θέλει να μας νικήσει. Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε πολλά ακόμη παιχνίδια, αν θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ