«Κούρεμα» έως και 30% στο μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα

«Κούρεμα» έως και 30% στο μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα

Ο κορωνοϊός αναγκάζει τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου να ρίξουν το μπάτζετ τους και να στηρίξουν τους γηγενείς παίκτες ενόψει της επόμενης χρονιάς του σε Σερβία και Ευρωλίγκα.

Η οικονομική ζημιά σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας είναι τέτοια που δεν δίνονται και περιθώρια να κάνουν αλλιώς από το να προχωρήσουν σε  αναπόφευκτες περικοπές του μπάτζετ τους.

Οπως είχε γραφτεί στο «10» και τονίζει και το «Maxbetsport», ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ του στο 30% για την επομενη σεζόν, ενώ ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος λογικά θα αναλάβει την ομάδα, θα στηριχτεί σε τεράστιο βαθμό σε γηγενείς παίκτες και σε λίγους ξένους. Για αυτό θέλουν να κρατήσουν και τον Πάντερ, που έχει σέρβικο διαβατήριο, όμως φαίνεται πως… κλοτσάει επειδή περιμένει η Αρμάνι Μιλάνο και ο ίδιος ζητάει πάνω από 350 χιλιάδες δολάρια.

Στο δια ταύτα, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κοιτάξει και πάλι τα συμβόλαια των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ και τη νέα σεζόν. Οι Όγκνιεν Κούζμιτς και Τσαρλς Τζένκινς θα πληρώσουν τη… νύφη αφού έχουν βαριά συμβόλαια και δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστοι. Παράλληλα ήδη ο Τζέιμς Γκιστ είναι παρελθόν, ενώ οι μεγάλοι σταρ του Ερυθρού Αστέρα θα αγωνίζονται στις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ