«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Λοβέρν» (pic/vid)

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Λοβέρν» (pic/vid)

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Τζόφρι Λοβέρν, που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε περίεργη οικονομική κατάσταση τους τελευταίους μήνες και όπως όλα δείχνουν θα ρίξει το μπάτζετ της και φυσικά θα ξεφορτωθεί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζόφρι Λοβέρν, ο οποίος και θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού δεν υπολογίζεται αλλά έχει και παχυλό συμβόλαιο. Τη φετινή σεζόν ο Γάλλος ψηλός δεν έπαιξε πολύ , αφού σε 19 ματς στην Euroleague είχε 6,3 πόντους και 2,7 ριμπάουντ μ.ο σε 13:52.

Όμως αποτελεί έναν παίκτη που εύκολη ή δύσκολα θα βρει συμβόλαιο είτε στη Euroleague είτε στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Λοβέρν εφόσον μείνει ελεύθερος ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφού είναι ψηλά στη λίστα των «αιωνίων».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του για να μάθουν τις προθέσεις του, ενώ τονίζεται βέβαια ότι δεν υπάρχει πρόταση. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τους Καλάθη, Τζόνσον και Φριντέτ και μετά θα κάνουν κάποια κίνηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ