Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου, η Ζενίτ και ο… χλωμός Τόμας

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου, η Ζενίτ και ο… χλωμός Τόμας

Οι Ρώσοι θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα, έχουν ως στόχο να… χρυσώσουν τον Παπαπέτρου

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει πέσει καταλαγιάσει η σκόνη αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το δεδομένο αυτήν την στιγμή είναι ότι οι Πράσινοι θέλουν να ρίξουν το μπάτζετ τους και παράλληλα να προχωρήσουν σε μία πιο στενή πολιτική αναφορικά με τους παίκτες που θα μείνουν ή θα έρθουν στο Τριφύλλι.

Μετά τους Καλάθη (πηγαίνει Μπαρτσελόνα) και Φριντέτ (αναμένεται να μείνει ελεύθερος) τα πιο βαριά συμβόλαια των Πρασίνων ανήκουν στους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντεσόν Τόμας.

Αμφότεροι θα κληθούν να μιλήσουν με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία θα τους ζητήσει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Το ζητούμενο είναι πως είναι δύο παίκτες που τους έχουν προσεγγίσει ομάδες για να παραμείνουν στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Ευρωλίγκας.

Αρχικά και σχετικά με τον Αμερικανό, ο φόργουορντ του Τριφυλλιού δεν είναι πολύ… ζεστός στο να μειώσει το κασέ του. Οι Πράσινοι φέρονται να του έχουν προτείνει ένα μειωμένο συμβόλαιο (λιγότερα λεφτά πριν την ανανέωση του το 2018) με τον Τόμας να θέλει χρόνο για να απαντήσει και παράλληλα να έχει στο μυαλό του το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων της Ευρωλίγκας, όπως η Ζενίτ.

Δεν γράφουμε τυχαία το όνομα της ρώσικης ομάδας. Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, έχει στη λίστα της και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έως και το 2021 στο Τριφύλλι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με τους δύο φόργουορντ, θέλει να… χρυσώσει τον Πάπι και να τον φέρει στη Ζενίτ, η οποία αναζητά παίκτες για να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.

Οι Ρώσοι έχοντας την Gazprom από πίσω τους, θέλουν να φέρουν στην Αγία Πετρούπολη παίκτες από το πάνω ράφι και οι δύο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι στα υπόψιν της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ