Παναθηναϊκός: Έντονο ενδιαφέρον για τον Μάρκους Φόστερ (vids)

Παναθηναϊκός: Έντονο ενδιαφέρον για τον Μάρκους Φόστερ (vids)

Οι Πράσινοι έχουν στο ραντάρ τους τον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στο Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Χολόν.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες. Οι Πράσινοι με επίσημη επιστολή τους γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την Ευρωλίγκα, κίνηση η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα περισσότερα Μέσα του εξωτερικού.

Όπως και να έχει όμως στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του κινούνται για την επόμενη ημέρα της ομάδας, σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται αυτή.

Παρότι ο μάνατζερ του Τζόρνταν Μόργκαν διαψεύδει την όποια συμφωνία με  τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται το καλοκαίρι να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ δίπλα στους Γιώργο Παπαγιάννη και Ίαν Βουγιούκα.

Παράλληλα γίνονται όμως κινήσεις και για τον σχεδιασμό της ομάδας και στις υπόλοιπες θέσεις της, καθώς υπάρχουν πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες για την περιφέρειά του, καθώς έχουν προταθεί οι Λορένζο Μπράουν, Λάγκστον Χολ και Κέβιν Πάνγκος, ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα για την πράσινη λίστα και τις θέσεις της περιφέρειας, οι οποίες μένουν… ορφανές από τις δεδομένες αποχωρήσεις των Καλάθη και Ράις.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκους Φόστερ της Χάποελ Χολόν. Ένας ταλαντούχος γκαρντ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε εξαιρετικούς αριθμούς στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Πετύχαινε 20,2 πόντους κατά μέσο όρο, με 42% στο τρίποντο (52/113), ενώ πρόκειται ουσιατικά για ένα scoring guard, δίνοντας λιγότερη έμφαση στο να πασάρει.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Γιώργο Βόβορα ο οποίος είναι 25 ετών,  ύψους 1,91μ και η χρονιά αυτή ήταν η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, ενώ δεν κατάφερε το 2018 να μπει στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ