Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τζένκινς

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τζένκινς

Ο Τσαρλς Τζένκινς, με τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συνυπάρξει στη Χίμκι, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και την Πέμπτη ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους ώστε να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και φυσικά τα μεταγραφικά.

Εκεί όπου πρώτος στόχος είναι ο Κώστας Σλούκας αλλά σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Έλληνας κόουτς έχει ανάψει πράσινο φως, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν επίσης για την περίπτωση του Τσαρλς Τζένκινς για την περιφερειακή γραμμή. Ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά τον 31χρονο άσο αφού είχαν συνεργαστεί στην Χίμκι τη σεζόν 2017-18.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται από το 2013 στην Euroleague και φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο μέτρησε 3.4 πόντους ανά ματς με 2/27 τρίποντα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έχει εντυπωσιακό μέσο όρο καριέρας στο τρίποντο, αφού εκτελεί με 40.5%, ενώ φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ