Ο Μπράουν θα απορρίψει τον Παναθηναϊκό, εάν φύγει από την Ευρωλίγκα!

Ο Μπράουν θα απορρίψει τον Παναθηναϊκό, εάν φύγει από την Ευρωλίγκα!

Οι Κροάτες αποκαλύπτουν ότι ο Λορένζο Μπράουν, ενώ ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να συνεχίσει στη Μακάμπι, λόγω Ευρωλίγκας!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας του. Η ανακοινωμένη αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ, αλλάζει τελείως τους συσχετισμούς και την κατάσταση συνολικά στους Πράσινους. Ενώ ανάλογα μεγάλη ζημιά αναμένεται να προκαλέσει και η αποχώρηση από την Ευρωλίγκα.

Μια απόφαση που είναι πιθανό να επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ξένους παίκτες που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το Τριφύλλι για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που ξεκινάει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αλλά με τους Πράσινους να έχουν ήδη κάνει ενέργειες, ώστε να εξασφαλίσουν κάποιους παίκτες υψηλού επιπέδου, για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι ένας από αυτούς.

Εντούτοις, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός, αν και αρχικά θεωρούνταν απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του 30χρονου (26/08/1990) γκαρντ που αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα crosarka.com, η απόφαση για την Ευρωλίγκα αναμένεται να αλλάξει την απόφασή του. Με τον δυναμικό γκαρντ να επιθυμεί να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Και για αυτόν τον λόγο στο προσκήνιο για την απόκτησή του, πλεόν, είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τον θέλει για backup του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για απόρριψη της προσφοράς του Παναθηναϊκού από τον Μπράουν, εάν γίνει πράξη η αποχώρησή του από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Και σημειώνει ότι με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σφαιρόπουλου έγινε το φαβορί για να τον υπογράψει.

Ο Μπράουν πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Αστέρα. Τη φετινή σεζόν, σε σύνολο 27 αγώνων, μετράει 12.3 πόντους, 4.6 ασίστ, 3.3 ριμπάουντ, 1.1 κλέψιμο, 45.9% στα δίποντα, 28.8% στα τρίποντα, σε συνολικά 25 λεπτά συμμετοχής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ