Γκομέλσκι: «Ο Χάινς έφυγε για να μη μείνει στον πάγκο λόγω Μιλουτίνοφ»

Γκομέλσκι: «Ο Χάινς έφυγε για να μη μείνει στον πάγκο λόγω Μιλουτίνοφ»

Ο θρύλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς και ξεκαθάρισε ότι αποχώρησε λόγω της απόκτησης του Νικολά Μιλουτίνοφ.

O Βλαντιμίρ Γκομέλσι, ο θρύλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Κάιλ Χάινς να αποχωρήσει από τη ρώσικη αρκούδα.

Ο παλαίμαχος ψηλός της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι ο Αμερικανός έφυγε από την ομάδα με προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο, διότι αποκτήθηκε ο Νικολά Μιλουτίνοφ και δεν ήθελε να είναι στον πάγκο και πίσω από τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήξερε για την μεταγραφή. Ο χαρακτήρας του δεν του επέτρεψε να μείνει για τον πάγκο, ακόμα και αν ήταν αρχηγός. Ήταν εφτά χρόνια στην ομάδα. Επίσης, το μεγαλύτερο παιδί του ξεκινά σχολείο την 1η Σεπτεμβρίου και έπρεπε να επιλέξει γρήγορα την πόλη του. Η γυναίκα του σίγουρα τον βοήθησε σε αυτή την απόφαση», τόνισε.

Σχολιάζοντας το πώς διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας, είπε: «Η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη τρεις σταρ: τον Τζέιμς, τον Κλάιμπερν και τον Μιλουτίνοφ. Επίσης έχει πέντε παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Αν έρθει κι άλλος σταρ, πώς θα μοιραστούν οι επιθέσεις; Η ομάδα έχει ήδη δύο εγωιστές αθλητές, τον Κλάιμπερν και τον Τζέιμς. Το παιχνίδι της θα καταρρεύσει αν πάρει ακόμα έναν τέτοιον παίκτη. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, δεν θέλω να εμπλακώ στις σκέψεις των Ιτούδη και Βατούτιν, ειδικά αν έχουν το μπάτζετ για ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν αυτό είναι απαραίτητο».

Πάντως έδειξε χαρούμενος για την αποχώρηση του Νταρούν Χίλιαρντ. «Δεν θα είναι στην ομάδα, ευτυχώς! Δεν μπορεί να παίξει, δεν μπορεί να πασάρει. Δεν είναι τακτικά έτοιμος, είχε κάποιες ηλίθιες αποφάσεις στο παρκέ. Ο Σαντ – Ρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ