Νέο «μπαμ» στη Euroleague: Συμφωνία ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια για Σενγκέλια!

Νέο «μπαμ» στη Euroleague: Συμφωνία ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια για Σενγκέλια!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως ολοκληρώνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού στη Euroleague, καθώς τα βρήκε με την Μπασκόνια για την απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς για την Αρμάνι Μιλάνο έχει βαλθεί να δημιουργήσει την κορυφαία γραμμή ψηλών στην Ευρώπη. Μετά την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό, οι Μοσχοβίτες φαίνεται να ολοκληρώνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού, αφού συμφώνησαν με την Μπασκόνια για την απόκτηση του Τορνικε Σενγκέλια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ακούστηκε πριν μερικά 24ωρα πως ενδιαφέρεται για τον Γεωργιανό ψηλό των Βάσκων, όμως έμοιαζε αδύνατον να πληρώσει το buy out του, αφού ο Σενγκέλια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Η ΤΣΣΚΑ έπρεπε να δώσει 1,5 εκατ ευρώ στην ισπανική ομάδα ή να τα βρουν έπειτα από διαπραγματεύσεις και όπως όλα δείχνουν αυτές καρποφόρησαν.

Προς το παρόν δεν ισχύει κάτι επίσημο ωστόσο στο εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία των δυο ομάδων και δεδομένη τη μετακίνηση του Σενγκέλια στη Μόσχα. Αξίζει να σημειωθεί πως αν επαληθευτούν τα σενάρια για συμφωνία ανάμεσα σε Βάσκους και Ρώσους τότε η ΤΣΣΚΑ θα αποκτήσει έναν εκ των κορυφαίων τεσσαριών της Euroleague και θα τον προσθέσει δίπλα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, συνθέτοντας ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη.

Ο Σενγκέλια είχε μια ακόμα φοβερή σεζόν στην Μπασκόνια σκοράροντας κατά μέσω όρο 15,9 πόντους, ενώ μάζευε και 5,6 ριμπάουντ και μοίραζε 2,6 ασίστ σε κάθε παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ