Κουρτινάιτις: «Ελπίζω να μείνει στην Χίμκι ο Σβεντ»

Κουρτινάιτις: «Ελπίζω να μείνει στην Χίμκι ο Σβεντ»

Ο κόουτς της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Αλεξέι Σβεντ, τονίζοντας πως ο Ρώσος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Αλεξέι Σβεντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Χίμκι, με τον κόουτς της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ρώσου γκαρντ.

Ο προπονητής των Ρώσων εμφανίζεται αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του Σβεντ, καθώς, όπως δήλωσε, ο σταρ της ομάδας νιώθει άνετα στην Μόσχα και θέλει να παραμείνει στην Χίμκι.

«Η διοίκηση είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις. Περιμένω και ελπίζω να υπογράψει ο Αλεξέι. Μπορώ να τον καλέσω στο τηλέφωνο, αλλά τι να του πω; Ξέρει τα πάντα. Του είπα ότι θα ήμουν πολύ χαρούμενος, εάν έμενε στην ομάδα.

Η ερώτηση είναι διαφορετική, είναι ένας ακριβός παίκτης, αλλά αυτά είναι θέματα της διοίκησης. Απ’ όσο ξέρω, θα ήθελε να μείνει στη Χίμκι. Νιώθει άνετα στη Μόσχα γιατί είναι η οικογένειά του εδώ. Επίσης, έχει ένα εστιατόριο και δουλειές εδώ. Νομίζω ότι τείνει προς την παραμονή», δήλωσε ο Λιθουανός προπονητής στο «rsport.ru».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ