Παναθηναϊκός: Η παραμονή Παπαπέτρου δείχνει… Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός: Η παραμονή Παπαπέτρου δείχνει… Ευρωλίγκα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, έστω και αν δεχτεί μείωση αποδοχών. Και αυτή του η απόφαση δείχνει πως οι πράσινοι δύσκολα θα φύγουν από την Ευρωλίγκα.

Έμοιαζε με… προαπαιτούμενο στην οριστική του απόφαση. Η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και όχι στο Basketball Champions League. Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Και όχι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση αυτής.

Τις τελευταίες μέρες ο Έλληνας φόργουορντ ζύγιζε τις επιλογές του, προσπαθούσε να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον του. Την ίδια στιγμή που άκουγε/έβλεπε/διάβαζε σενάρια για ενδιαφέρον από τη Ζενίτ, την Αρμάνι και άλλες ομάδες. Την ίδια στιγμή που το… σοκ της αποχώρησης Γιαννακόπουλου τάραζε το εσωτερικό της ομάδας. Την ίδια στιγμή που έβλεπε την ομάδα του να στέλνει επιστολή με την οποία ζητούσε αποχώρησή της από την Ευρωλίγκα.

Αυτή είναι και η… κόκκινη γραμμή του. Φαίνεται πως πήρε εγγυήσεις ότι ο Παναθηναϊκός τελικά δε θα αποχωρήσει από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Και σύμφωνα με όσα πηγάζουν πλέον από το στενό του περιβάλλον, έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, που βάσει συμβολαίου θα είναι και η τελευταία του.

Έστω κι αν χρειαστεί να δεχτεί μια μικρή μείωση στις απολαβές του, αφού η νέα εποχή δεν… σηκώνει μεγάλα συμβόλαια. Άλλωστε συζητήσεις με τον ατζέντη του για μείωση αποδοχών έχουν γίνει εδώ και καιρό και η πλευρά Παπαπέτρου δεν είχε πρόβλημα με το ποσό που άκουσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως σε εκείνη τη συζήτηση έπεσε στο τραπέζι και πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, αλλά ο Παπαπέτρου θεωρεί πως ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Υπάρχει, άλλωστε, η προοπτική του NBA μπροστά του, ενώ θέλει να δει και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε ένα χρόνο από σήμερα.

Σε έναν Παναθηναϊκό που προσπαθεί να βρει τα… πατήματά του μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και φυσικά σε έναν Παναθηναϊκό που κανείς δεν… γελάει μέχρι να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Αντίθετα, είναι προβληματισμένοι και αγχωμένοι για το τι ξημερώνει στον σύλλογο μετά τις ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ