Παναθηναϊκός: Κλείνει Κασελάκη, κοντά σε Μποχωρίδη

Παναθηναϊκός: Κλείνει Κασελάκη, κοντά σε Μποχωρίδη

Και επίσημα ελεύθερος από τον Προμηθέα ο Λεωνίδας Κασελάκης, που παίρνει τον δρόμο προς το ΟΑΚΑ. Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Έτοιμος να τελειώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές και να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρά τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος, αρχίζει να… ζεσταίνει τις μηχανές του.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έχει πάρει πλέον τον δρόμο προς το ΟΑΚΑ, αφού χθες συναντήθηκε με τη διοίκηση του Προμηθέα και αποφάσισαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους. Παρά το γεγονός πως είχαν ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, εντούτοις η ομάδα της Πάτρας δεν σκόπευε να του… φράξει τον δρόμο, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός τον έχει πλησιάσει και τον θέλει.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κασελάκης, ενώ πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ είναι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ένας παίκτης που πήγε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τον Άρη έχοντας στην Basket League 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1,1 κλέψιμο κατά μέσο όρο με 60% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 77% στις βολές.

Ο Μποχωρίδης έχει εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, γνωρίζει καλά τα αποδυτήρια και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και είναι ένα παιδί που ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος αναμένεται να κάθεται στον πάγκο, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει την επιστροφή του, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ