Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Βεζένκοφ

Οι Ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Λώτσο – Σε καλό κλίμα η συζήτηση, κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να θέλουν πρώτα από όλα να κλείσουν τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Ένα από αυτά είναι του Σάσα Βεζένκοφ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει δώσει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, ενώ από την πλευρά τους και οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν την παραμονή του διεθνούς φόργουορντ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα συναντήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Λώτσο, με στόχο να μάθουν τις προθέσεις του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και τις απαιτήσεις του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Κατέστη σαφές ωστόσο ότι οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και θα προσπαθούσαν να βρουν κοινό σημείο επαφής, αφού όπως προαναφέραμε, επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βεζένκοβ σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα από την Βουλγαρία και αναμένεται από αύριο (17/06) να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ