Παναθηναϊκός: Πρόταση για να επιστρέψει ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για να επιστρέψει ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Οι Πράσινοι επιζητούν την επιστροφή του 3D στην ομάδα τους, από άλλο πόστο, για να μπορέσει να βοηθήσει στη νέα εποχή της.

Ότι και να πει κανείς για τα κατορθώματά του είναι λίγο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει αφήσει το στίγμα του στον Παναθηναϊκό, όντας η σημαία της ομάδας από την στιγμή που έφυγε από τον Ηρακλή και φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι. Τι ακολούθησε στη συνέχεια; Τρεις κούπες Ευρωλίγκας, εννιά πρωταθλήματα Ελλάδος, 10 Κύπελλα Ελλάδος και δύο φορές MVP σε Final 4 της διοργάνωσης. Εκτός από αυτά όμως, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι για πάντα ανεξίτηλος στις μνήμες των οπαδών του Τριφυλλιού.

Στο τώρα όμως. Ο Παναθηναϊκός αναζητά την επιστροφή του 3D στην… οικογένειά του. Οι Πράσινοι πρότειναν στον Διαμαντίδη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο. Να είναι ουσιαστικά ο σύνδεσμος ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θέλει να είναι κοντά στις Ακαδημίες της και να βοηθήσει ώστε να βγουν οι επόμενοι αστέρες της.

Ο Διαμαντίδης έχει δημιουργήσει μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά ένα πρότυπο Ακαδημιών, το γνωρίζουν αυτό στο Τριφύλλι, ενώ επιπρόσθετα επιζητούν την επιστροφή του για τονωθεί το ηθικό του κόσμου, μετά και τις εξελίξεις και την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ΚΑΕ.

Τέσσερα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει την πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του, όμως σε περίπτωση που αποφασίσει θετικά, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον κόσμο του Τριφυλλιού που αυτό το διάστημα περιμένει να δει με ποιον τρόπο θα πορευτεί το μπασκετικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ