Επένδυση για το μέλλον από την Αρμάνι Μιλάνο

Επένδυση για το μέλλον από την Αρμάνι Μιλάνο

Μετά τον 21χρονο Ντάβιντε Μορέτο, οι Ιταλοί προχώρησαν σε πολυετής συμφωνία με τον 20χρονο Τζιορντάνο Μπορτολάνι, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια

Ο ερχομός του Χρήστου Σταυρόπουλου στην Αρμάνι Μιλάνο εξ αρχής είχε μία ανάγνωση. Οι Μιλανέζοι θα γέμιζαν με την πάροδο του χρόνου με Ιταλούς αθλητές, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στο μοντέλο των επιτυχιών, αυτό που ακολούθησε ο Έλληνας παράγοντας και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος στηρίχθηκε στον κορμό των γηγενών αθλητών του.

Έτσι ακριβώς σκέφτονται και στην Αρμάνι Μιλάνο αυτήν την στιγμή. Στις τάξεις της υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπιλίνγκα, ο Μορασίνι, ο Τσιντσιαρίνι, ο Μπρουκς και προσφάτως ο Μορέτι, ενώ η Αρμάνι δίνει τα… ρέστα της και για τον Τζίτζι Ντατόμε.

Για αυτόν τον λόγο οι Ιταλοί προχώρησαν στην απόκτηση του Τζιορντάνο Μπορτολάνι. Ο Ιταλός 19χρονος γκαρντ είναι μία επένδυση για το μέλλον της Αρμάνι, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας μετρώντας 14,9 πόντους κατά μέσο όρο στη Μπιέλα. Η Μπρέσια τον ήθελε και με το παραπάνω, όμως η Αρμάνι υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο και αναμένεται να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα του πρωταθλήματος για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ