Πέσιτς: «Ήρθαμε αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα»

Πέσιτς: «Ήρθαμε αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα»

Ο Σέρβος τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ισπανίας και αυτό θέλει να κάνει στη Βαλένθια.

Αποφασισμένη για τον τίτλο ταξίδεψε στη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα.

Κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ερωτώμενος για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο έμπειρος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» μιλώντας για το σπουδαίο τουρνουά της ισπανικής λίγκας, την κατάσταση της ομάδας του και την πρεμιέρα απέναντι στην Μπανταλόνα (17/6) δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δίψα της ομάδας για νίκες. Όμως, πρέπει να πάμε βήμα – βήμα και προέχει ο αγώνας με την Μπανταλόνα. Αυτά τα ματς είναι πάντα ντέρμπι και τώρα έχουμε μια νέα συνθήκη. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει μια καλή σεζόν, έχει φιλοδοξίες, παίζει ελκυστικό μπάσκετ, είναι καλή στην άμυνα και έχει επιθετικούς νέους παίκτες. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως ήρθαμε αποφασισμένοι να δείξουμε την ποιότητά μας» και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας μια μοναδική περίσταση, που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν πέντε ματς σε εννέα μέρες. Η ομάδα μου από την πρώτη μέρα που επιστρέψαμε στις προπονήσεις βελτιώνεται και είναι συγκεντρωμένη. Υπάρχει η εμπειρία και η θέληση. Επομένως, μπορούμε να συνεχίσουμε κάθε μέρα να δουλεύουμε σε αυτό το πλαίσιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ