«Ο Πάντερ δεν γυρνάει στο Βελιγράδι, οδεύει προς Μιλάνο»

«Ο Πάντερ δεν γυρνάει στο Βελιγράδι, οδεύει προς Μιλάνο»

Ο Αμερικανός γκαρντ όπως όλα δείχνουν θα αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο και θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η αιτία για να πάρει σέρβικο διαβατήριο, όμως αυτό δεν ήταν και λόγος για να παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου.

Ο λόγος για τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δύσκολα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Σερβία.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην χώρα μας σε Λαύριο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είναι πολύ «ζεστός» στο ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο.

Είναι γνωστό πως οι Ιταλοί τον έχουν προσεγγίσει, ο Ετόρε Μεσίνα δημιουργεί ένα σύνολο με τεράστιες φιλοδοξίες και αυτός είναι ο λόγος για να πει το «ναι» στην πρόταση των Μιλανέζων.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, όμως όπως τονίζει ο Εμιλιάνο Καρκία του Sportando, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Βελιγράδι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-19 με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ