Παναθηναϊκός: Ο Ννοκό θέλει, όμως πόσο να περιμένει;

Παναθηναϊκός: Ο Ννοκό θέλει, όμως πόσο να περιμένει;

Ο Καμερουνέζος σέντερ είναι στο ραντάρ του Γιώργου Βόβορα, όμως ακόμα δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τους Πράσινους, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού έχει πάρει μπρος μετά την επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Βόβορα, αν και ο Έλληνας τεχνικός ήταν εξ αρχής το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πρασίνων και για αυτό είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις για το Τριφύλλι.

Ο Έλληνας κόουτς έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ, όπως και αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το «10», ενώ ενδιαφέρεται για έναν παίκτη, ο οποίος έλαμψε φέτος με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο λόγος για τον Λάντρι Ννόκο, που αρέσει πολύ στον Βόβορα για να την θέση δίπλα στους Παπαγιάννη-Βουγιούκα. Το ζητούμενο όμως είναι ένα και το αναφέρει το Eurohoops. Ο Καμερουνέζος σέντερ δεν έχει δει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να γίνεται επίσημη πρόταση. Όσο οι Πράσινοι δεν καταθέτουν κάποια πρόταση στον Ννόκο, ο οποίος ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα, τόσο η περίπτωσή του δείχνει να απομακρύνεται.

Και ο λόγος είναι επειδή έχει ήδη πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας. Αυτήν την στιγμή την… τρενάρει, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να περιμένει και πολύ υπό τον φόβο να αποσυρθεί το ενδιαφέρον. Την φετινή σεζόν με την Άλμπα στην Ευρωλίγκα είχε 8,7 πόντους και 5,8 ριμπάουντ και ξεχώρισε με την ομάδα του Αίτο Ρενέσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ