Άαρον Χάρισον: Το «δυνατό» όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Άαρον Χάρισον: Το «δυνατό» όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ της Γαλατάσαραϊ αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, έχει προταθεί τους Ερυθρόλευκους και είναι εκ των περιπτώσεων που εξετάζει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να διαμορφώνει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να βάλει τις τελικές πινελιές για τους Ερυθρόλευκους, με τους παίκτες που προτείνονται στην ομάδα του Πειραιά και να περνούν από ολόκληρο… σκανάρισμα για να δουν εάν ταιριάζουν στα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την υπόθεση του Κώστα Σλούκα, ενώ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Τσαρλς Τζένκινς για τον παίκτη που θα στηρίξει τον βασικό του πλέι μέικερ.

Τι ακολουθεί; Ένας γκαρντ που έχει την ικανότητα να εκτελεί από την περιφέρεια και να δώσει πόντους στην ομάδα από τα 6,75μ.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Άαρον Χάρισον της Γαλατάσαραϊ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας εδώ και καιρό. Του άρεσε πολύ και πριν πάρει τον Σακίλ ΜακΚίσικ στα μέσα της σεζόν, ενώ φαίνεται πως ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται σοβαρά, είναι αυτός που έχει περίοπτη θέση.΄

Ο 25χρονος γκαρντ είναι από τις περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό για τους Πειραιώτες καθώς φέτος στο Eurocup με την Γαλατά είχε 15,9 πόντους κατά μέσο όρο, με 44/116 τρίποντα.

Ταιριάζει καλά σε αυτό που ψάχνει ο Μπαρτζώκας και είναι ένας γκαρντ που μπορεί να προσφέρει στο 2 και στο 3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ