Παναθηναϊκός: Προς την έξοδο ο Αθηναίου

Παναθηναϊκός: Προς την έξοδο ο Αθηναίου

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα του Τριφυλλιού ο 32χρονος Έλληνας γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν, ο Γιώργος Βόβορας έχει ένα πολύ δύσκολο φορτίο να σηκώσει στις πλάτες του γιατί πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν. Και αυτό επειδή από την περσινή σεζόν μόνο οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης και Μπεν Μπέντιλ είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν στην ομάδα του Τριφυλλιού. Αβέβαιο είναι το μέλλον πολλών Πράσινων, με έναν εξ αυτών να χάνει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει πραγματικά.

Ο λόγος για τον μεγάλο άτυχο της περσινή σεζόν, τον Γιάννη Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τον Παθηναϊκό καθώς έπαθε ρήξη χιαστού σε φιλικό της Εθνικής Ελλάδας το καλοκαίρι του 2019. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει όλη την χρονιά κάνοντας την απαραίτητη αποκατάσταση και λίγο πριν διακοπεί η Basket League να πατάει και πάλι παρκέ και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αθηναίου δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Βόβορα και όλα δείχνουν πως θα μείνει ελεύθερος για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν τον Γιώργο Καλαϊτζάκη που θα επιστρέψει από το δανεισμό του στη Νεβέζις, ενώ με δεδομένη την απόκτηση των Φόστερ και Μποχωρίδη, δεν θα υπήρχε  χρόνος για τον 32χρονο διεθνή γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ