Τι απάντησε ο Πάρκερ για το… ρουσφέτι του αδερφού του

Τι απάντησε ο Πάρκερ για το… ρουσφέτι του αδερφού του

Ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, σχολίασε τα περί χάρης του αδερφού του και προέδρου της ομάδας, Τόνι Πάρκερ.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ προβιβάστηκε σε head coach της Βιλερμπάν και η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς την ομάδα διοικεί, ο αδερφός του, Τόνι. Επίσης, το «αντίο» με τον προηγούμενο προπονητή, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, δεν ήταν βελούδινο, διότι έγινε λόγος για έλλειψη επαγγελματισμού από τον Σέρβο και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Τα αρνητικά σχόλια δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον νυν προπονητή της γαλλικής ομάδας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Equipe»:

«Η αρχική ιδέα ήταν να εργαστώ ως assistant coach για οκτώ χρόνια. Ήταν κάτι πάνω στο οποίο δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Έμαθα πολλά, όπως, επίσης, δούλεψα σκληρά. Μπορεί η μετάβαση στη θέση του head coach να έγινε ένα χρόνο νωρίτερα απ’ ότι περίμενα, αλλά έγινε».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ο αδελφός μου είναι έτσι, πάντα σχεδιάζει τα πράγματα από νωρίς. Δεν έχει αλλάξει άποψη. Προσωπικά, λέω στον εαυτό μου ότι δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Όσοι λένε ότι αυτό το γεγονός είναι μία χάρη από τον αδελφό μου, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πιο σκληρός από κάθε άλλον μαζί μου. Δεν είναι τύπος που δίνει μια τέτοια δουλειά γιατί… έτσι. Για εκείνον, το άξιζα και δούλεψα για να πάρω τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ