Ραζνάτοβιτς: «Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Τζένκινς» (pic)

Ραζνάτοβιτς: «Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Τζένκινς» (pic)

Ο ατζέντης του Τσαρλς Τζένκινς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε πως ο Αμερικανός είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Τσαρλς Τζένκινς είναι και τυπικά η πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, με τον ατζέντη του Αμερικανού γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς να επιβεβαιώνει τη συμφωνία.

Η μεταγραφή του Τζένκινς είναι η πρώτη που πήρε επίσημη μορφή, αφού μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Χασάν Μάρτιν, όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ραζνάτοβιτς λοιπόν με ανάρτηση του στο twitter επισημοποίησε ουσιαστικά το deal του Ολυμπιακού με τον Τζένκινς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσαρλς Τζένκινς είναι νέος παίκτης του Ολυμπιακού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζένκινς είναι ο παίκτης που ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την ενίσχυση στην περιφέρεια των ερυθρόλευκων, με τον Έλληνα τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από τη συνεργασία τους στη Χίμκι.

Ο Τζένκινς αποτελεί έναν εξαιρετικό περιφερειακό αμυντικό που έχει περάσει κατά το παρελθόν από τις Χίμκι, Ερυθρό Αστέρα και Αρμάνι στη Ευρωλίγκα.

Δείτε την ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς:

Πάντως λίγη ώρα αργότερα ο Ραζνάτοβιτς κατέβασε το tweet, με τον Αμερικανό γκαρντ πάντως να έχει συμφωνήσει στα πάντα με τους Ερυθρόλευκους, με το μοναδικό που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ