Παναθηναϊκός: Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τον Μάρκους Φόστερ

Παναθηναϊκός: Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τον Μάρκους Φόστερ

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πράσινους (1+1) και αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει εστιάσει στους ξένους που θα έρθουν στο Τριφύλλι.
Ο Μάρκους Φόστερ αναμένεται να είναι ο πρώτος παίκτης που θα ντυθεί στα πράσινα, παίκτη για τον οποίο διαβάσατε το ενδιαφέρον της ομάδας από το «10». Ο πρώην γκαρντ της Χολόν υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με την πλευρά της ομάδας να έχει οψιόν για την δεύτερη σεζόν.

Ο Φόστερ θα είναι ο σούτινγκ γκαρντ που θα στηρίξει πολλά ο Γιώργος Βόβορας, καθώς πρόκειται για έναν scoring guard, που έχει έφεση στο σουτ έξω από τα 6,75μ έχοντας μία εξαιρετική σεζόν στην Χάποελ Χολόν υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα.

Το μοναδικό που απομένει για τους Πράσινους είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του, με τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια να επικεντρώνεται στον παίκτη που θα τον πλαισιώσει στον «άσο».

Ο Φόστερ στην σεζόν που πέρασε είχε 19,2 πόντους (73,7% βολές, 39,6% στα τρίποντα), 3,6 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 30,5 λεπτά κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα ενώ στο Basketball Champions League έκλεισε τη χρονιά με 17,8 πόντους (73,1% βολές, 61,9% δίποντα, 35,4% τρίποντα) όντας έκτος σκόρερ στη διοργάνωση, 3,8 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη 30 λεπτά ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ