Όταν οι δίδυμοι Χάρισον σκορπούσαν «τρόμο» στο high school (vid)

Όταν οι δίδυμοι Χάρισον σκορπούσαν «τρόμο» στο high school (vid)

O μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και ο αδερφός του Άντριου ήταν εξαιρετικοί και στα πρώτα βήματα της μπασκετικής τους καριέρας.

Ο Ολυμπιακός έχει… κυκλώσει το όνομα του Άαρον Χάρισον, τον έχει προσεγγίσει και προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν την ιστορία του Αμερικανού γκαρντ φόργουορντ και του δίδυμου αδερφού του Άντριου, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τη φανέλα της Χίμκι τη σεζόν 2018-19.

Τα δύο αδέρφια λοιπόν πήγαιναν εξαιρετικά στα πρώτα τους χρόνια στο high school του Τράβις τους Τέξας με τη φανέλα των Τάιγκερς. Είχαν δημιουργήσει ένα δίδυμο-φωτιά, που είχε συγκεντρώσει επάνω του όλα τα βλέμματα των κολεγίων, με το Κεντάκι να είναι αυτό που κατάφερε να τους πάρει στη συνέχεια για το NCAA.

Οι Άαρον και Άντριου Χάρισον ήταν χαρισματικοί και το 2012 ανακοίνωσαν μέσω live μετάδοσης του ESPN την απόφασή τους να αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Τζον Καλιπάρι.

Το Ballislife.com θυμήθηκε τα κατορθώματά τους στο high school, με ένα ενδιαφέρον βίντεο, για δύο αδέρφια πάντως που δεν μπόρεσαν στη συνέχεια της καριέρας τους να πετύχουν κάτι σημαντικό στο ΝΒΑ παρά τις τεράστιες προσδοκίες που είχαν οι ειδικοί της λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ