Το περιφερειακό τετράγωνο των αστέρων του Ολυμπιακού

Το περιφερειακό τετράγωνο των αστέρων του Ολυμπιακού

Συμφώνησε ο Άαρον Χάρισον, έκλεισε η «ερυθρόλευκη» περιφέρεια. Στοχευμένες κινήσεις από τον Μπαρτζώκα, εντυπωσιακό τετράγωνο.

Ο ένας (Τσαρλς Τζένκινς) ανακοινώθηκε από τον μάνατζέρ του. Ο άλλος (Κώστας Σλούκας) περιμένει να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία της αποχώρησής του από τη Φενέρμπαχτσε, για να ξαναφορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο τρίτος της… παρέας (Σακίλ ΜακΚίσικ) έδωσε πριν λίγους μήνες τα διαπιστευτήρια του. Πριν από λίγο, η περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού «κλείδωσε» με τον Άαρον Χάρισον να ολοκληρώνει το… τετράγωνο των αστέρων. Κι αν προσθέσουμε τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη περιφέρεια της τελευταίας δεκαετίας!

Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν τις ανακοινώσεις, έχοντας στραμμένα τα βλέμματα στον Σλούκα. Και πολύ καλά κάνουν. Την ίδια στιγμή ο σχεδιασμός προχωρά, με τον Άαρον Χάρισον να είναι η… κόλλα, που δένει μια απίστευτη γραμμή πυρρός. Με ύψος 1μ98 και απίστευτη ευχέρεια στο τρίποντο, ο πρώην παίκτης της Γαλατάσαραϊ έρχεται να… δέσει.

Ο Ολυμπιακός έχει μέσο όρο ύψους στην περιφέρεια 1μ94 και ποιος το περίμενε ότι ο πιο… κοντός θα ήταν ο Σλούκας. Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έχει έξι παίκτες στο 1-2, ενώ ο Χάρισον (όπως κι ο ΜακΚίσικ) μπορούν να παίξουν και στο «3». Παίκτης, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, ο Αμερικανός έρχεται να γεμίσει κάθε τρύπα, να επιτρέψει στον Μπαρτζώκα να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Πλέον απομένει να γεμίσει η θέση «4», για να κλείσει το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο κόουτς Μπαρτζώκας, που είχε «σημαδέψει» από τον χειμώνα τον Χάρισον, ήξερε ακριβώς τι ήθελε να πάρει και το πήρε. Με τον Τζένκινς έβαλε έναν εξαιρετικό αμυντικό στο ρόστερ, με τον Χάρισον έναν χαρισματικό σκόρερ, ο οποίος θα αξιοποιήσει τις πάσες των Σλούκα και Σπανούλη, τις «μπούκες» του ΜακΚίσικ, θα υποχρεώσει την αντίπαλη άμυνα να ανοίξει.

Τα στατιστικά του από τη γραμμή των βολών (σημείο, που ο Ολυμπιακός έχει πληγωθεί) είναι εξαιρετικά, ενώ με το ύψος που έχει μπορεί να αλλάζει σε κάθε άμυνα, αν και στο πίσω μέρος του γηπέδου δεν είναι εξίσου καλός, όσο στην επίθεση. Όπως και να ‘χει, ο Χάρισον ήταν ένας παίκτης που διεκδικούσαν κι άλλες ομάδες (ακούστηκε για τη Ζενίτ, ενώ ΔΕΝ ακούστηκε ότι στο παιχνίδι ήταν κι η ΤΣΣΚΑ), αλλά θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ