Ο λόγος που απορρίφθηκε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague

Ο λόγος που απορρίφθηκε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague

Η Euroleague γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της το λόγο για τον οποίο απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση και με ανακοίνωσή της εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης αυτής. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν έχει δοθεί καμία εγγύηση από τον σύλλογο ότι θα εκπληρώσει όλες τις σχετικές δεσμεύσεις».

«Απορρίπτεται το αίτημα του Παναθηναϊκού να μεταφέρει την άδεια που έχει, καθώς δεν υπήρξε κάποια εγγύηση από την ομάδα ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στις άλλες δέκα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα. Επίσης, οι ομάδες επανέλαβαν τη δήλωση που υπέγραψαν στις 12 Ιουνίου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Euroleague.

Τέλος, στη συνεδρίαση της Euroleague αποφασίστηκε μείωση των εσόδων σε ποσοστό 14% σε σχέση με την πρόβλεψη που είχε γίνει πριν από την έναρξη της σεζόν 2019/20, αν και η ζημιά έφτασε το 30% εξαιτίας της ακύρωσης της χρονιάς εξαιτίας της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ