Κινείται για τον Ννόκο ο Ερυθρός Αστέρας

Κινείται για τον Ννόκο ο Ερυθρός Αστέρας

Οι Σέρβοι έχουν στο ραντάρ τους τον Καμερουνέζο σέντερ, ο οποίος ξεχώρισε φέτος στην Ευρωλίγκα με την Άλμπα Βερολίνου και ενδιαφέρει έντονα τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος τις μηχανές για να δημιουργήσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι Πράσινοι έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρκους Φόστερ και του Μπεν Μπέντιλ, ενώ ταυτόχρονα έχουν συμφωνήσει και με τους Κασελάκη και Μποχωρίδη. Στο «5» ειχαν θέσει ως πρώτο στόχο τους, ειδικά μετά τον Τζόρνταν Μόργκαν που βαρέθηκε να περιμένει την επίσημη πρόταση, τον Λάντρι Ννόκο της Άλμπα Βερολίνου.

Και πάλι όμως δεν έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον στην πλευρά του Καμερουνέζου σέντερ, κάτι που αναμένεται να συμβεί από τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, ο Σάσα Ομπράντοβιτς βλέπει ως ιδανική επιλογή για την front line του τον σέντερ της Άλμπα Βερολίνου, με τους Σέρβους να είναι έτοιμοι για σοβαρή πρόταση για να αποκτήσουν.

Ο Ννόκο παίζει ακόμα αγώνες στην Γερμανία με την ομάδα του Ρενέσες και είναι από τους σέντερ που προκάλεσαν αίσθηση στην Ευρωλίγκα.
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός χάσει και αυτήν την περίπτωση σέντερ, τότε είναι πολύ πιθανό τον Μανγκόνγκ Ματιάνγκ της Μπαχτσεσεχίρ. Έναν 28χρονο Αυστροσουδανό σέντερ, που στα 28 του ήταν εξαιρετικός στην Τουρκία, όντας δεινός ριμπάουντερ και με 10+ ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ