Παναθηναϊκός: Αμετάπειστος ο Μάνος Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Αμετάπειστος ο Μάνος Παπαδόπουλος

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Τριφυλλιού, ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να συνεργαστεί με τον Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το τέλος της σχέσης του Μάνου Παπαδόπουλου με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να επισφραγιστεί σήμερα. Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της ΚΑΕ προσπαθούν να τον μεταπείσουν, όμως ο πολύπειρος παράγοντας έχει πάρει τις αποφάσεις του και ετοιμάζεται να τις ανακοινώσει.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση για να εργαστεί ως general manager στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας τη διεύθυνση μαζί με τον Τσάβι Πασκουάλ. Οι προτεινόμενοι όροι είναι εξαιρετικά επωφελείς, αλλά προφανώς δεν έπαιξαν μόνο αυτοί ρόλο στο να πει το «ναι» ο Παπαδόπουλος. Είναι προφανές ότι ο Παπαδόπουλος αναζητούσε μία νέα πρόκληση και προτίμησε να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, παρόλο το συναισθηματικό δέσιμο του.

Ασφαλώς, η αποχώρηση του Παπαδόπουλου αποτελεί μεγαλύτερο πλήγμα για την ΚΑΕ σε σύγκριση με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο Παπαδόπουλος διοικούσε την εταιρία στην καθημερινότητα της και έλυνε τα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στην ανακοίνωση της αποστασιοποίησης του, ο Γιαννακόπουλος ανέθεσε στον Παπαδόπουλο και στον Παναγιώτη Τριαντόπουλο της ευθύνη της ΚΑΕ. Η διαρχία «σπάει» πριν καλά-καλά αναλάβει και ο Γιαννακόπουλος πρέπει να αναζητήσει άλλον έμπιστο συνεργάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ