Μαρτίνεθ : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Μαρτίνεθ : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Ο προπονητής της Μπασκόνια Πέδρο Μαρτίνεθ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του.

Η Μπασκόνια συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 86-54 στη Βιτόρια για τη 17η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της, Πέδρο Μαρτίνεθ δεν γινόταν να μην είναι χαρούμενος για τη μεγάλη (από κάθε σημασίας) νίκη της ομάδας του. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του έπειτα το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα καλύτερο το αποτέλεσμα όταν παίζουμε ομαδικά, κυκλοφορούμε την μπάλα και έχουμε καλή ομαδική άμυνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που σε αυτό το ματς, μετά το δεύτερο ματς, ήταν πολύ άστοχη στα τρίποντα και αυτό είναι καλό για εμάς.

Από την πλευρά μας πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε καλά το παρκέ, είχαμε βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά έχουμε ένα νέο, δύσκολο παιχνίδι σε 48 ώρες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι» και συμπλήρωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με όλους τους παίκτες, τους χρειαζόμασταν όλους. Κάποιες μέρες θα παίξει κάποιος καλά και κάποιες άλλες μέρες κάποιος άλλος. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλεύουμε σκληρά και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ