Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ τιμητική, μεγάλη η πρόκληση»

Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ τιμητική, μεγάλη η πρόκληση»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού, την οποία χαρακτήρισε τιμητική και ότι δεν μπορούσε να μην την αποδεχτεί.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλείται να βγει μπροστά στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού. Τρία χρόνια μετά, ο «3D» αφήνει την Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, για να επιστρέψει στο Τριφύλλι και να αναλάβει διοικητικό πόστο, όντας στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο Διαμαντίδης δεν γινόταν να ξεχάσει το παρελθόν του, αποχαιρέτησε την Ακαδημία στην οποία εργάστηκε τόσο καιρό και με μήνυμά του αναφέρθηκε στην τιμητική πρόταση των Πρασίνων και την πρόκληση να είναι στα… ηνία της ομάδας με την οποία μεγαλούργησε τόσα χρόνια όταν και ήταν αθλητής.

Το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εurohoops Academy:

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ