Παναθηναϊκός: Προς… διαζύγιο και με τον Ντεσόν Τόμας

Παναθηναϊκός: Προς… διαζύγιο και με τον Ντεσόν Τόμας

Οι Πράσινοι είναι σε συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πλευρών θα τερματιστεί. Πιθανοί προορισμοί για τον Τόμας η Μπασκόνια και η Βαλένθια.

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει, με τον προγραμματισμό της ομάδας να τρέχει, στον οποίο δεν είναι μέσα ο Ντεσόν Τόμας! Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε να λάβει τη σεζόν 2020-21 ένα ποσό της τάξεως των 800 χιλιάδων δολαρίων, συμβόλαιο που οι Πράσινοι, με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορούν να το αντέξουν.

Όπως είχαμε τονίσει εξ αρχής στο «10», ο Τόμας ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να δεχθεί την οποιαδήποτε μείωση, γνωρίζοντας πως εάν βγει στην αγορά είναι ικανός να διεκδικήσει και πάλι αυτά τα χρήματα. Η Ζενίτ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του μέσω του πρώην προπονητή του στο Τριφύλλι, Τσάβι Πασκουάλ, ενώ υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την υπογραφή του.

Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του είχε ξεκαθαρίσει πως πρόθεσή του είναι να ρίξει το μπάτζετ του και να διαμορφώσει τα υπάρχοντα συμβόλαια. Οι άνθρωποι των Πρασίνων είναι σε επαφή με τον εκπρόσωπό του και τον Αμερικανό και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να διακοπεί οριστικά.

Ο Τόμας προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του στην Ευρωλίγκα έχοντας 13,9 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο ανά ματς, αριθμοί που έχουν αναγκάσει ομάδες όπως την Βαλένθια και την Μπασκόνια να έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωσή του.

Για τον αντικαταστάτη του, στο Τριφύλλι έχουν εστιάσει στους Άαρον Ουάιτ και Γκρεγκ Ουίτινγκτον, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, ενώ ο Γιώργος Βόβορας θέλει να στηρίξει και να αναβαθμίσει τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να γίνεται το βασικό τεσσάρι της ομάδας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ