Σενάριο για Τρινκιέρι στην Φενέρμπαχτσε

Σενάριο για Τρινκιέρι στην Φενέρμπαχτσε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, ο προπονητής της Παρτιζάν φέρεται ως υποψήφιος στόχος για την θέση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από την ομάδα με την οποία κατέκτησε μία Ευρωλίγκα και έζησε τα τελευταία εφτά χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τον αντικαταστάτη του, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να είναι στο πλάνο των Τούρκων. Ο Λιθουανός τεχνικός κοιτάει και προς Βαρκελώνη μεριά, περιμένοντας μήπως μείνει ελεύθερος ο πάγκος της Μπαρτσελόνα και αποχωρήσει ο Πέσιτς.

Για αυτό, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στην Σερβία, υπάρχουν και άλλοι προπονητές που είναι στα υπόψιν της Φενέρμπαχτσε.

Ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί αυτές τις μέρες είναι αυτό του Αντρέα Τρινκιέρι! Ο Ιταλός τεχνικός δύσκολα θα παραμείνει στην Παρτιζάν, η οποία θέλει να ρίξει το μπάτζετ της, είναι στο ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου ενώ οι Σέρβοι λένε πως ότι ενδιαφέρει και την Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πάντα είναι στον αέρα στην Φενέρ, καθώς ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το αγωνιστικό μπάτζετ της για την επόμενη σεζόν ενώ υπάρχουν και οι εκκρεμότητες με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα. .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ