«Ο Ουίτινγκτον έχει προτάσεις από Παναθηναϊκό και από άλλες ομάδες Ευρωλίγκας» (pic)

«Ο Ουίτινγκτον έχει προτάσεις από Παναθηναϊκό και από άλλες ομάδες Ευρωλίγκας» (pic)

Σύμφωνα με Μέσο του εξωτερικού ο Αμερικανός φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ έχει δεχτεί επίσημη... κρούση από τους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει την αγορά για να μπορέσει να γεμίσει την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους στόχους που έχει γραφτεί αναφορικά με την θέση «4» είναι ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον της Γαλατάσαϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αρέσει πολύ στον Γιώργο Βόβορα και από ότι τονίζουν στο εξωτερικό, έχει δεχτεί και επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hoops Rumors ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί για την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, όμως δεν παίζει μόνος του για την απόκτησή του καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα που έχουν προσεγγίσει την πλευρά του και ο παίκτης  δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση ακόμα για το μέλλον του. Ταυτόχρονα υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ, με κάποιες ομάδες να τον έχουν προσεγγίσει, την ώρα βέβαια που αυτός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ορλάντο.

Ο 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με την Γαλατά σε Τουρκία και EuroCup και μάλιστα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 0,6 μπλοκ, ενώ σούταρε με 48,4% στα τρίποντα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ