Φενερμπαχτσέ: Ανανέωσε ο Γκεραρντίνι

Φενερμπαχτσέ: Ανανέωσε ο Γκεραρντίνι

Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι θα παραμείνει στη θέση του γενικού διευθυντή του τουρκικού συλλόγου, καθώς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια.

Μετά την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ, ακούστηκαν πολλά σενάρια για την τουρκική ομάδα. Βέβαια, οι εξελίξεις δεν επηρεάζουν τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι ο οποίος θα είναι γενικός διευθυντής της ομάδας για άλλα δύο χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ, Αλί Κοτς, διατηρεί την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ιταλού και γι’ αυτό οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Από την πλευρά του ο Γκεραρντίνι δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Αλί Κοτς, και τον αντιπρόεδρο, κ. Σεμίχ Οζσόι, όπως επίσης όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου γι’ αυτό. Μετά από επτά υπέροχες σεζόν υπό την καθοδήγηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ανοίγουμε μια νέα σελίδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτή τη νέα πρόκληση και περιπέτεια. Ελπίζω πως οι φίλαθλοί μας θα μας στηρίξουν όπως έκαναν στο παρελθόν. Χρειαζόμαστε την στήριξή τους περισσότερο από ποτέ, και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν τον λόγο».

Μετά από τη διευθέτηση αυτού του θέματος, στην ομάδα της Τουρκίας έχει τεθεί ως προτεραιότητα η υπόθεση του αντικαταστάτη του «Ζοτς». Το επικρατέστερο όνομα που ακούγεται για τον πάγκο της Φενέρ είναι αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Τουρκίας και της Λιθουανίας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ