Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο του Ουίτινγκτον

Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο του Ουίτινγκτον

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ, παρότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στο Τριφύλλι.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Μάρκους Φόστερ, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη.

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον, οι οποίες είναι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Αμερικανός φόργουορντ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Γαλατάσαραϊ, είναι από τους παίκτες που θέλει ο Γιώργος Βόβορας και αν δεν προκύψει κάποιο σοβαρό εμπόδιο θα αποτελέσει τον δεύτερο κλεισμένο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Έχει ήδη την πρόταση της ομάδας στα χέρια του, και παρότι έχει κι άλλες κρούσεις από συλλόγους της Ευρωλίγκας, φέρεται ως έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνει το Τριφύλλι.

Ο Ουίτινγκτον, σε περίπτωση που επέλθει η συμφωνία, θα αποτελέσει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είναι έτοιμος να «σπάσει» το συμβόλαιο με τους Πράσινους για να προχωρήσει την μεταγραφή του στην Μπασκόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού είχε φέτος στην Γαλατάσαραϊ στο φετινό EuroCup 12,5 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας επίσης 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα με 57% στα δίποντα (36/63), 48% στα τρίποντα (15/31) και 74% στις βολές (20/27).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ