Επίσημο: Τέλος οι Πολ, Μπόλντγουιν, Μπάικς και Χαπ από τον Ολυμπιακό

Επίσημο: Τέλος οι Πολ, Μπόλντγουιν, Μπάικς και Χαπ από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τους τέσσερις Αμερικανούς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά τη συνεργασία του με τους Γουέιντ Μπόλντγουϊν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ, κάνοντας χρήση του opt out που είχαν στο συμβόλαιο τους οι τέσσερις Αμερικανοί.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν λοιπόν ότι και οι τέσσερις αποτελούν παρελθόν, ενώ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός πλέον σχεδιάζει το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει της νέας σεζόν, με τους Πειραιώτες να έχουν κλείσει ήδη τους Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον και Λιβιό Ζαν Σαρλ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαρλ είναι κλεισμένος, αλλά η περίπτωση του συνδέεται άμεσα με αυτή του Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει για να δημιουργήσει μια ομάδα στα «θέλω» του, με τον μεγάλο στόχο ωστόσο να είναι ένας. Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους ερυθρόλευκους για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το «παζλ» στην περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους Γουέιντ Μπόλντγουϊν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ ότι θα κάνει χρήση του όρου opt out που είχαν στο συμβόλαιό τους. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους Γουέιντ Μπόλντγουϊν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ ότι θα κάνει χρήση του…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ