Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αυτά είναι φιλικά, όπως στον Βόλο. Σε οικογενειακό κλίμα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεσίνα: «Ένας παίκτης είχε έρθει πέρσι σε τραγική φυσική κατάσταση»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την Αρμάνι και την ενίσχυση της και τόνισε πως ελπίζει να δει όλους τους νεοαποκτηθείς σε καλή κατάσταση, όχι όπως συνέβη.

Μεσίνα: «Ένας παίκτης είχε έρθει πέρσι σε τραγική φυσική κατάσταση» | to10.gr

Ο Έτορε Μεσίνα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση της Αρμάνι Μιλάνο και θυμήθηκε την κάκιστη φυσική κατάσταση στην οποία είχε παρουσιαστεί ένας παίκτης στην περσινή προετοιμασία, χωρίς να τον κατονομάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα έφερε και παράδειγμα τον Ντιλέινι, τονίζοντας πως αν κι αυτός εμφανιστεί σε τόσο κακή κατάσταση θα πέσει από το Ντουόμο.

«Αν έρθει και ο Ντιλέινι φέτος σε τόσο τραγική κατάσταση όπως έγινε πέρσι το καλοκαίρι με έναν παίκτη, θα πάω να πέσω από το Ντουόμο», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

«Θέλαμε να αυξήσουμε την αθλητικότητα και τα ηγετικά προσόντα στην ομάδα μας και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Ο Ντιλέινι είναι σημαντικός παίκτης για την Ευρώπη, ο Χάινς είναι ηγέτης και έχει σκληράδα αθλητικά και πνευματικά. Ο Πάντερ μπορεί να προσφέρει σουτ με λίγες επαφές, ο Ντατόμε είναι ο σύνδεσμος μεταξύ Ευρωλίγκας και ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ ο Μορέτι μάς έπεισε πως μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εγχώριες υποχρεώσεις», πρόσθεσε.