Σάσα Βεζένκοφ: Ο Ολυμπιακός τον θέλει και του ανοίγει…χώρο

Σάσα Βεζένκοφ: Ο Ολυμπιακός τον θέλει και του ανοίγει…χώρο

Η απόκτηση του Ζαν Σαρλ, δείχνει στον Βούλγαρο φόργουορντ τις προθέσεις των Ερυθρόλευκων σχετικά με την παραμονή του στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του ενόψει τις επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά έχουν παραπάνω από 90% του τελικού τους σχεδιασμού έτοιμο και ο παίκτης που έχει το τεράστιο ενδιαφέρον τώρα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι ένας παίκτης που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάνει σαφές ότι θέλει να τον κρατήσει στο λιμάνι. Και το απέδειξε αυτό με μία του και μόνο κίνηση.
Την απόκτηση του Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Γάλλος φόργουορντ είναι ουσιαστικά η τρανή απόδειξη για να πειστεί ο Βεζένκοφ για τις προθέσεις του Έλληνα τεχνικού.

Δεν είναι το χρηματικό κομμάτι που προκαλεί τον προβληματισμό του, αλλά ο ρόλος του στο ερυθρόλευκο ροτέισον. Με την απόκτηση του πρώην παίκτη της Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός του ανοίγει τον χώρο για να πει το «ναι» και να παραμείνει στον Πειραιά.

Τις επόμενες ημέρες (αν και υπάρχει και η φημολογία πως μπορεί ακόμα και σήμερα) αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων και να συζητήσει για το μέλλον του στο Λιμάνι.
Με κάθε του κίνηση πάντως, ο Ολυμπιακός του προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει, να πάρει ευθύνες στα χέρια του και να εξελιχθεί προς το καλύτερο. Ο Βεζένκοφ αγαπάει την ομάδα, έχει δεθεί με τον κόσμο της και γνωρίζει απόλυτα πως ο προπονητής του τον υπολογίζει για σημαντικό ρόλο μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4».

Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να διαδεχθεί τον υπαρχηγό των Πειραιωτών, ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή του έχει γνωστοποιήσει πως είναι κομμάτι του κορμού του είναι ξεκάθαρα πλέον στο χέρι του να αποδεχθεί την πρόταση που θα του κατατεθεί το προσεχές διάστημα. Ο Βεζένκοφ είναι ο παίκτης που στηρίζει πολλά ο Μπαρτζώκας, του προσφέρει ασφάλεια με τον Ζαν Σαρλ και απομένει και η πλευρά του παίκτη να καταλάβει την κατάσταση.

O Σάσα Βεζένκοφ την φετινή χρονιά αγωνίστηκε για 26 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και είχε 7,1 πόντους κατά μέσο όρο με 45,9% στα τρίποντα (28/61), ενώ είχε και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε μόλις 13:38 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επί Μπαρτζώκα, που είναι και το πιο σημαντικό, ο 24χρονος φόργουορντ είχε 10,4 πόντους ανά ματς (σε 10 παιχνίδια) με το 17/38 τρίποντα (44,7%) να δείχνει το πόσο απελευθερωμένος είναι από τη στιγμή που ο κόουτς ο οποίος τον έφερε στην Μπαρτσελόνα, έριξε και πάλι άγκυρα στο Λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ