Τέλος ο Πέσιτς από την Μπαρτσελόνα (pic)

Τέλος ο Πέσιτς από την Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Σέρβος προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για το χαμένο πρωτάθλημα στην Ισπανία από την Μπασκόνια. Μεγάλο φαβορί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να τον διαδεχθεί.

Η ήττα από την Μπασκόνια ήταν και το κύκνειο άσμα του Σβέτισλάβ Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την εμφάνιση των Καταλανών στoν τελικό που έλαβε χώρα στην Βαλένθια, με την ομάδα του να παρουσιάζει μία κάκιστη εικόνα στο ματς που κρίθηκαν τα πάντα.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Πέσιτς για όσα πρόσφερε στην ομάδα και ταυτόχρονα τόνισε πως μετά από συμφωνία των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πέσιτς στον πάγκο των Καταλανών είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τις πληροφορίες να τονίζουν πως ο τεχνικός της Ζαλγκίρις περίμενε εάν θα έμενε… ορφανός ο πάγκος της παλιά του ομάδας και για αυτό δεν απαντούσε θετικά ή αρνητικά στην Φενέρμπαχτσε.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το ποιος θα διαδεχθεί τον Σέρβο τεχνικό στην Μπαρτσελόνα, με τον Σάρας να είναι πάντως ο διακαής πόθος της διοίκησης των Μπλαουγκράνα.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ