«Ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις για Κεμζούρα» (pic)

«Ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις για Κεμζούρα» (pic)

Η Ζαλγκίρις Κάουνας εξετάζει την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί παρελθόν από τη Ζαλγκίρις Κάουνας καθώς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ως εκ τούτου, η λιθουανική ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση του προπονητή που θα αναπληρώσει το κενό του «Σάρας» ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Λιθουανοί εξετάζουν πολλές επιλογές για τον πάγκο τους με την επικρατέστερη να είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιασικεβίτσιους, Ντάριους Μασκολιούνας. Επειδή υπάρχει όμως η περίπτωση να ακολουθήσει τον Λιθουανό στην ομάδα της Καταλονίας, υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές για την ομάδα του Κάουνας. Πρόκειται για τους Νταΐνιους Αντομάιτις,  Κάζις Μακσβίτις, αλλά και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει συμφωνήσει με την τουρκική Πετκίμ, αλλά είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του σε περίπτωση που τον καλέσει η Ζαλγκίρις. Ο GM της ομάδας, Παούλιους Μοτεγιούνας, δήλωσε για το ζήτημα του προπονητή: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αντιγράψουμε όσα έκανε ο Σάρας. Ήταν ένας μοναδικός προπονητής και είχε μια μοναδική οπτική. Η δική μας οπτική πλέον θα πρέπει να αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ