Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Λιβιό Ζαν Σαρλ (pics)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Λιβιό Ζαν Σαρλ (pics)

Ο Γάλλος φόργουορντ, που ανακοινώθηκε χθες από τον Ολυμπιακό, ήρθε στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Λιβιό Ζαν Σαρλ.

O Γάλλος φόργουορντ χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και σήμερα ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 26χρονος θα έχει επίσης την πρώτη του συνάντηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και θα γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο τιμ μάνατζερ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές. Υπενθυμίζουμε ότι Λιβιό Ζαν Σαρλ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα αντικαταστήσει τον Ρούμπιτ.

Την περσινή σεζόν ο Γάλλος αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ, έχοντας μέσο όρο 9.1 πόντους (87.2% βολές, 56.8% δίποντα, 31.3% τρίποντα) και 3.7 ριμπάουντ σε 27 αγώνες στην Ευρωλίγκα. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα σε 25 αγώνες είχε μέσο όρο 11.6 πόντους (67.2% βολές, 62.1% δίποντα, 34.5% τρίποντα) και 4.6 ριμπάουντ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ