«Κινείται για Φριντέτ ο Ερυθρός Αστέρας»

«Κινείται για Φριντέτ ο Ερυθρός Αστέρας»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέρ, που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν.

Ο Τζίμερ Φριντέτ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπολογίζεται για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο για τα νέα δεδομένα και δεν χωράει στο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα, ενώ η αλήθεια είναι πως δεν απέδωσε όσα περίμεναν στον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό και στη συνέντευξη Τύπου πριν μερικές μέρες, ο Φρειντέτ ψάχνει ομάδα για να φύγει από τον Παναθηναϊκό, με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι η πρώτη που ενδιαφέρεται για τον πρώην ΝΒΑερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρας μετά την Αρμάνι είναι η πιο ενεργή ομάδα στην Ευρώπη, αφού έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση των Λάντρι Νοκό, Τζόρνταν Λόιντ και Κόρι Ουόλντεν, ενώ πλέον θέλει να κλείσει και τον Φριντέτ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το maxbetsport.rs, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει στη λίστα της τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος μέτρησε 12,9 πόντους (52,5% δίποντο, 41,7% τρίποντο, 95,5% βολές) ανά ματς στην Euroleague. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για να τον κάνει δικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ