Επιμένουν για Ντέκερ και Παναθηναϊκό (vid)

Επιμένουν για Ντέκερ και Παναθηναϊκό (vid)

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Σαμ Ντέκερ, ειδικά από τη στιγμή που δεν προχωράει του Γουίτινγκτον.

Στον Παναθηναϊκό δουλεύουν εντατικά το πλάνο τους για την επόμενη μέρα και ήδη ο Γιώργος Βόβορας, μαζί με τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη σχεδιάζουν την ενίσχυση της ομάδας με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Οι πράσινοι είχαν ως πρώτο στόχο για αντικαταστάτη του ΝτεΣόν Τόμας τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον, όμως ο Αμερικανός δεν έχει απαντήσει με αποτέλεσμα το τριφύλλι να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτηςπου έχει ξεχωρίσει είναι ο Σαμ Ντέκερ ο 26χρονος Αμερικανός (2,03μ.) που αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο πρώην ΝΒΑερ αγωνίζεται περισσότερο στο «3», αλλά μπορεί κάλλιστα να σταθεί και στο «4».

Το 2015 ήταν νούμερο 18 του ντραφτ από τους Ρόκετς έχοντας αποχωρήσει μετά από μια τριετία από το κολέγιο του Wisconsin, που έχασε στον τελικό του NCAA από το Duke. Στο ΝΒΑ έπαιξε σε Χιούστον, Κλίπερς, Καβαλίερς και Γουίζαρντς μετρώντας 5,5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 15,5 λεπτά ανά αγώνα και συνολικά 204 εμφανίσεις.

Τη φετινή σεζόν ο Αμερικανός που δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στον Παναθηναϊκό είχε 13,1 πόντους (70,5% δίποντα, 30,3% τρίποντα, 78,9% βολές), 5,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 27 λεπτά κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ