Επίσημα παίκτης της Ζενίτ ο Πάνγκος

Επίσημα παίκτης της Ζενίτ ο Πάνγκος

Ο Κέβιν Πάνγκος αποτελεί παίκτη της Ζενίτ με κάθε επισημότητα με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να τον ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας (6/7).

Και επίσημα παίκτης της Ζενίτ είναι πλέον ο Κέβιν Πάνγκος, επιβεβαιώνοντας τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό. Ο 27χρονος πρώην παίκτης των Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα, θα αγωνιστεί με τη φανέλα των Ρώσων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» είναι γεγονός για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, καθώς ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος από τη Μπαρτσελόνα. Ο Καναδός μπασκετμπολίστας, άφησε την ομάδα της Ισπανίας και θα συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή του Τσάβι Πασκουάλ.

«Ο Πάνγκος έχει ηγετικές ικανότητες και στα 27 του έχει συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα», είπε για το νέο παίκτη του ο Πασουάλ, ενώ ο Καναδός άσος συμπλήρωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στη Ζενίτ για έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Τσάβι Πασκουάλ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και την πόλη και ανυπομονώ να αρχίσω προετοιμασία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ