«Και επίσημα στην Άλμπα Βερολίνου ο Μπλατ» (pic)

«Και επίσημα στην Άλμπα Βερολίνου ο Μπλατ» (pic)

Η ομάδα του Βερολίνου ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με τον Ταμίρ Μπλατ.

Ο Ταμίρ Μπλατ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόνο σε ομάδες του Ισραήλ καθώς έχει παρελθόν σε Χάποελ Τελ Αβίβ, Ραμάτ ΧαΣαρόν και Χάποελ Χολόν, ενώ από το 2018 μέχρι σήμερα φορούσε τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Για πρώτη φορά ο γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, πρόκειται να φύγει από την πατρίδα του και να κάνει το άλμα για το εξωτερικό. Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter  ο 23χρονος θα αγωνιστεί στη Γερμανία καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Άλμπα Βερολίνου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα είχε γράψει σε παλιότερη δημοσίευσή του: «Ο πόιντ γκαρντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ταμίρ Μπλατ, βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Άλμπα Βερολίνου» για να συμπληρώσει σήμερα: «Η συμφωνία ολοκληρώθηκε».

Ο Ισραηλινός πόιντ γκαρντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 7 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 15 αγώνες στο Basketball Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ