Επίσημο : Μόνιμος κάτοικος Πόλης ο Κρις Σίνγκλετον (vid)

Επίσημο : Μόνιμος κάτοικος Πόλης ο Κρις Σίνγκλετον (vid)

Ο Κρις Σίνγκλετον θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη καθώς η Ανατολού Εφές του ανανέωσε το συμβόλαιο για τρία επιπλέον χρόνια.

Η Ανατολού Εφές ανανέωσε το συμβόλαιο του Κρις Σίνγκλετον για τρία ακόμη χρόνια και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν.

Για την ακρίβεια, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, της Μπαρτσελόνα και των Γουίζαρντς υπέγραψε συνεργασία με την ομάδα για δύο συν ένα χρόνια. Αποτελεί ένα από τα πιο… βαριά όπλα των Τούρκων και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά από εδώ και στο εξής.

Με αυτή τη συμφωνία, η Εφές κρατάει στο ρόστερ της ένα ακόμα σημαντικό «κομμάτι» του κορμού της, ενόψει της νέας σεζόν, δείχνοντας παράλληλα τις διαθέσεις της ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πλέον, ο Σίνγκλετον αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στα 28 παιχνίδια της Euroleague στα οποία αγωνίστηκε ο 31χρονος φόργουορντ, μέτρησε 7,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 45,1% στα τρίποντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ