Ιτούδης για Σενγκέλια : «Μεγάλη επιθυμία μου να έρθει στην ομάδα»

Ιτούδης για Σενγκέλια : «Μεγάλη επιθυμία μου να έρθει στην ομάδα»

Το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Ιτούδη για την μεταγραφή του Τορνίκε Σενγκέλια και οι βλέψεις του αναφορικά με τον παίκτη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφερόμενος στο μεταγραφικό «μπαμ» της ομάδας η οποία κατάφερε να κάνει δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια, τον Τορνίκε Σενγκέλια. Ο προπονητής της Ρωσικής ομάδας, τόνισε την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί του, αλλά και το πόσο πολύ τον ήθελε στο ρόστερ του σωματείου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας κόουτς: 

«Κάναμε μία εξαιρετική κίνηση. Θέλω να συγχαρώ το κλαμπ, τον Αντρέι Βατούτιν και τους ιδιοκτήτες μας γι’αυτό. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Τόκο για την συμφωνία, επειδή εξέφρασε τεράστια επιθυμία να ενταχθεί στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν στα ραντάρ μας για πολλά χρόνια και επιτέλους μπορέσαμε να κάνουμε την κίνησή μας. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει μαζί με τους άλλους παίκτες. Είναι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, υψηλού επιπέδου, στην καλύτερη ηλικία», σημείωσε αρχικά.

Ενώ τέλος, πρόσθεσε: «Τον καλωσορίζω επίσημα και ελπίζω πως η επιθυμία του και η ικανότητά του θα συναντήσουν τις προσδοκίες μας. Ξέρω πως οι φίλαθλοι είναι χαρούμενοι για την μεταγραφή και πως θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ